Over CAD

Onderdeel van Tomassen ICT Services B.V.

CAD is een initiatief van Tomassen ICT Services B.V. Sinds 1990 is Tomassen ICT Services totallleverancier van ICT- en Printoplossingen. Met CAD biedt Tomassen ICT Services nu een online webshop met alle print supplies voor uw printerpark. Gemakkelijk, overzichtelijk én snel.

Over

Sinds 1990 is Tomassen ICT Services BV een specialist in ICT en Print oplossingen waarmee organisaties efficiënter en kostenbesparend kunnen werken.

In ons demonstratiecentrum in Hoevelaken en Aalst (België) staan de meest actuele grootformaat en multifunctionele print- en productiesystemen opgesteld van business partners KIP, Konica Minolta, HP en EPSON. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan  grootformaat scanners, vouwmachines en snijmachines voor professionele nabewerking. 

Professioneel

Wij bieden u een team van professionals, die u kunt inschakelen voor het optimaliseren van uw ICT infrastructuur en document beheer.

Service

Papierrollen voor uw grootformaat printer. Van 70 grams tot 250 grams, gecoat of ongecoat. Ontdek ons rijke assortiment aan papierrollen.

CAD | Online webshop

Bekijk ons assortiment aan A3 en A4 papier voor uw office printer. Duurzaam papier van PlanoSuperior. Ontdek ons assortiment.

Persoonlijk

U wordt op een directe en professionele manier geadviseerd, begeleid en ondersteund met het invoeren van moderne hulpmiddelen voor ICT en Print toepassingen. Zowel met KIP, EPSON, Konica Minolta en Microsoft zijn directe distributiecontracten afgesloten, zodat de communicatielijnen kort en flexibel zijn en er accuraat gereageerd kan worden op complexe vragen uit uw branche. Onze activiteiten zijn gericht op het waarborgen van de continuïteit en het creëren van een langdurig partnership met u. Daarom wordt veel aandacht besteed aan on-the-job trainingen van onze medewerkers, extra pre- en after sales services en projectmanagement door onze accountmanagers.

Demonstratiecentrum

Demonstratiecentrum

In ons demonstratiecentrum in Hoevelaken staan de meest actuele grootformaat printers, scanners en vouwmachines opgesteld. Op de website van Tomassen vind u een overzicht van al onze grootformaat scan, vouw- en printoplossingen.

Copyright © | 2024 | Powered by Tomassen ICT Services B.V.